Vip Startup Academy

Posted Posted in Startup Academy

Во склоп на овогодинешното издание на Code App Level Up 5: Startup Edition Powered by Vip, EESTEC LC Skopje ви го најавува настанот Vip Startup Academy кој ќе се одржи на 16 март, во 12 часот во главната зграда на Вип. Vip Startup Academy ви нуди можност да добиете совети […]

CALU - officially announced on press conference

Posted Posted in CALU5: Startup Edition

EESTEC LC Скопје официјално го објави настанот Code Аpp Level Up 5 : Startup Edition на прес конференција која се одржа во Стопанската Комора. Натпреварот „Code App Level Up“ кој ќе се одржи од 15 до 21 април во Стопанската Комора на Македонија, ќе им овозможи на студентите преку стручни […]