Vip Startup Academy

Posted Posted in Startup Academy

Во склоп на овогодинешното издание на Code App Level Up 5: Startup Edition Powered by Vip, EESTEC LC Skopje ви го најавува настанот Vip Startup Academy кој ќе се одржи на 16 март, во 12 часот во главната зграда на Вип. Vip Startup Academy ви нуди можност да добиете совети […]