CALU - officially announced on press conference

Posted Posted in CALU5: Startup Edition

EESTEC LC Скопје официјално го објави настанот Code Аpp Level Up 5 : Startup Edition на прес конференција која се одржа во Стопанската Комора. Натпреварот „Code App Level Up“ кој ќе се одржи од 15 до 21 април во Стопанската Комора на Македонија, ќе им овозможи на студентите преку стручни […]