Code App Level Up

Promotional video and photos

CALU се организира по 5ти пат. Постои особена гордост помеѓу оние кои што го гледале како расте и се развива низ годините.

Низ школата на CALU поминале над 200 студенти од кои што 40 интернационални. На CALU се имаат развиено мобилни апликации, веб решенија за социјани проблеми како и бизнис идеи.

Оваа година CALU 5 е startup edition. Што значи тоа? EESTEC обезбеди 8 менторски тима кои што вклучуваат VC фондови, основачи на стартапи и создавачи на светски познати проекти.

Да видиме како изгледало Code App Level Up низ годините:

en_USEnglish
mk_MKМакедонски јазик en_USEnglish